Vi säljer

Vi köper

Söka böcker

Fyndlådan

Öppettider

Hitta hit

Om oss

Nyheter

Hem

 

Mellan (bok)raderna

Jag och min man Olle tycker mycket om böcker. Därför tvekade vi inte att överta Linköpings Antikvariat, då vi fick chansen våren 2005.

För Olle är det fritidsgöra, men för mig är det nu äntligen heltidsarbete i Linköpings Antikvariat. Jag är arkitekt och har bl a arbetat med tillgänglighet, men tvingades av lågkonjunkturen att söka nya vägar. Jag vidareutbildade mig inom konst och blev också folkhögskollärare.


Vi har förbättrat tillgängligheten i antikvariatet. Från trottoaren är det trappsteg, med en sammanlagd nivåskillnad på 24 cm. Där finns nu en ramp som underlättar för rullstolsburna att ta sig in. Rampen är också "avskjutningsramp" för det som måste göras inne i butiken. Vi ska ordna så att det blir bättre svängrum mellan bokhyllorna.

Linköpings Antikvariat har en bred inriktning. Den vill vi behålla, men vi kommer förstås att ta åt oss böcker som vi tycker om. Det är framför allt bilderböcker av alla sorter; alltifrån barnböcker och konstböcker till illustrerade handböcker och vetenskapliga avhandlingar.
Sara Blomstrand
 
 Linköpings Antikvariat • Storgatan 62 • 582 28 LINKÖPING • Tel 013-10 05 70 • brev@linkopingsantikvariat.se 
Form och foto: Bilda Media